Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Nieuws
eSpecialisten als key-note speaker op klantendag Enable-U op 16 juni. _ eSpecial

De rol van IT binnen overheids- en onderwijsorganisaties verandert van het gebruik van technologie om bestaande processen en functies te automatiseren naar het gebruik ervan als impuls om de bedrijfsresultaten en organisatiedoelstellingen te versnellen en te verbeteren. Deze verandering is van strategisch belang en dringt door in alle facetten van iedere organisatie.

Tijdens de Integratie Kennissessie (IKS) die door Enable-U wordt georganiseerd worden ervaringen en ideeën uitgewisseld over relevante thema’s binnen overheids- en onderwijsorganisaties. 

Kees Groeneveld spreekt tijdens deze sessie over de fundamentele heroriëntatie op de manier waarop gemeenten hun processen met ICT ondersteunen. 

 Kees Groeneveld | Op een kruising van wegen: Hebben gemeenten ICT-marktmacht? Gemeenten zijn toe aan een fundamentele heroriëntatie op de manier waarop zij hun processen met ICT ondersteunen. Zij besteden veel uit aan externe leveranciers en providers. Dat heeft voordelen, maar het leidt ook tot onnodige versnippering van kennis, capaciteit en middelen. De groeiende kenniskloof en afhankelijkheid tussen gemeenten en hun ict-leveranciers vergroten de kwetsbaarheid en beperken innovatiesnelheid. Gemeenten zijn nu zelf aan zet om dit te doorbreken.

De Integratie Kennissessie vindt plaats op
donderdag 16 juni van 12:00 tot 17:00
in het Muntgebouw in Utrecht.