Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

eAnonimiseren

Abonnement

Altijd een vast all inclusive tarief

Wij bieden de meest geavanceerde oplossing en alle bijbehorende diensten voor een vast tarief. De kosten voor hosting, instructie, onderhoud, beheer, servicedesk en updates zijn inbegrepen. Daarnaast is sprake van ongelimiteerd gebruik van de oplossing en een ongelimiteerd aantal gebruikers.

Voor gemeenten hanteren we een vast bedrag per jaar op basis van het aantal inwoners van de gemeente. Voor andere organisaties maken we vooraf een goede inschatting van het verwachte gebruik. U weet dus van tevoren exact welk bedrag u moet reserveren voor het anonimiseren van bestanden/documenten. 

// vanaf nu ook mogelijk

Tijdelijk abonnement

Veel organisaties zijn zich aan het oriënteren op de aanschaf van een geautomatiseerde oplossing voor het anonimiseren. Deze organisaties bieden we de mogelijkheid om een abonnement af te nemen voor een kortere periode van bijvoorbeeld zes maanden. Zonder verdere verplichtingen richting de toekomst uiteraard! Dit geeft vele voordelen.

Tijd

U heeft tijd om u voor te bereiden op de aanschaf van de software voor het anonimiseren.

Inzicht

U krijgt inzicht in de mogelijkheden die u kunt gebruiken voor het opstellen van uw eisen en wensen.

Beschikbaarheid

U beschikt binnen enkele dagen over professionele software voor alle gebruikers .

Ondersteuning

We bieden u deskundige begeleiding bij het in gebruik nemen van de software.

// beleg uw werkzaamheden bij ons

Anonimiseren uitbesteden

Naast een tijdelijk abonnement kunt u er ook voor kiezen om het anonimiseren (tijdelijk) aan ons uit te besteden. U hoeft het niet in uw organisatie te beleggen – wij regelen alles voor u. U krijgt een exclusieve en veilige online-omgeving om uw bestanden en documenten aan te bieden. Wij anonimiseren deze voor u en leveren de geanonimiseerde resultaten binnen enkele dagen – tegen een vooraf overeengekomen bedrag – aan u op.

Voor klanten met een abonnement doen we de volledige verwerking voor € 1 per document. Het uitbesteden van een Wob- of informatieverzoek van 250 bestanden kost u dus slechts € 250! Organisaties die (nog) geen abonnement nemen zijn ook van harte welkom. De tarieven voor het uitbesteden hiervoor staan vermeld op de pagina over het uitbesteden.

Informatie of contact?

Wilt u meer weten over een (tijdelijk) abonnement of het (tijdelijk) uitbesteden van het anonimiseren. Vul uw gegevens in via de button hieronder, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

We horen graag van u!